САЧУВАЈ ДАНАС ЗА БОЉЕ СУТРА
05.08.2011

Академски курс "Save for Tomorrow-Save Tomorrow!" ("Сачувај данас за боље сутра"), који је у организацији локалне БЕСТ групе Ниш реализован од 20-30. јула у сарадњи са Универзитетом у Нишу и покровитељством Градске општине Палилула, успешно је завршен. Овим, поводом, Никола Живић, главни организатор курса, са својом сарадницом посетио је општину Палилула и уручио Захвалницу за пружену помоћ у организацији Међународног летњег академског курса

Циљ одржавања ове образовне активности био је да студентима из Европе и Србије (25 студената са разних европских универзитета и 25 студената са Универзитета у Нишу), путем предавања која су држала стручна лица из ове области, пружи основна знања о одрживим системима и енергетској ефикасности у индустрији.

Академски део курса ”Чувај данас, за боље сутра”, поред стручних предавања садржао је и радионице као и стручне екскурзије. По речима Николе Живића, страни учесници курса, на најбољи начин су упознали културу, обичаје и знаменитости Србије али и лчепоте нашег града. Више информација о догађају могу се наћи на официјалном сајту: www.best.eu.org/nis/summer11.